söndag 29 november 2009

En supertrevlig gårdag














Magen känns lite konstigt, håret är tovigt och slitet, illamåendet börjar kännas vid, lite lätta kuddar under ögonen och en tung kropp och huvud. Ja, det är precis så det känns när man haft en supertrevlig gårdag!

Runt 18.30 tiden anlände jag och Eva Mariestads bussstation, med snabba steg gick vi mot Tereses lägenhet. Där väntades en vacker Terese, en jättefin lägenhet med tända ljus och på bordet stod tacos och väntade på oss! Helt underbart! Supergott som alltid!

Lite senare droppade lite fler vänner in och tillsammans hade vi en mycket trevlig förfest, med charader och skratt. När klockan närmade sig 23 begav vi oss mot Statt som hade nypremiär, mycket folk och kö. Det var helt okej där inne, men det spelades för dålig musik enligt mig. Ingen Lady Gaga eller Black eye peace. Som vanligt var förfesten trevligast!

Tack Terese och Eva för en jätterolig kväll och natt tillsammans! Jag hoppas att detta bara var en försmak innan Jönköping nästa helg ; ) Och tusen tack Terese för mat, sovplats och allt!

1 kommentar:

  1. Svar: Tack så mycket! Jaha vad bra, då ska jag kika! :) Kram

    SvaraRadera

Tack för din åsikt! Alltid roligt när folk vågar säga sitt!

(Kommentarer som är kränkande och anonyma kommer att raderas!)